Launchreceptie Kracht na Kanker

Hef samen met ons het glas op Kracht na Kanker.

In 2020 is Unlimited People gestart met het nieuwe programma ‘Kracht na kanker’. Speciaal ontwikkeld voor mensen die na kanker en de oncologische behandelingen in het Zwarte Gat belanden. En steun kunnen gebruiken om daaruit te komen en hun leven opnieuw op te bouwen.

Kracht na kanker staat voor duurzaam herstel na kanker. Emotioneel, mentaal en fysiek. Met de beproefde holistische aanpak van Unlimited People, een maatwerkprogramma voor deze doelgroep en speciaal getrainde coaches en behandelaars.

Dit willen we graag delen en vieren met jou. Daarom organiseren we deze lente een ‘ Kracht na Kanker launchreceptie’. Op 8 april 2020 vanaf 16.30 ben je welkom om met ons het glas te heffen op Kracht na Kanker, bij te praten en ons alles te vragen over dit programma en wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.”.

Je bent van harte welkom. Laat je weten of wij op je mogen rekenen en met hoeveel personen je naar de Kracht na Kanker launchreceptie komt? Dat kan door een e-mail te sturen naar office@unlimitedpeople.nl.

Thank you for growing with us.

Hartelijke groet,

Barbara Kok

Datum

apr 08 2020
Expired!

Tijd

16:30 - 18:30

Locatie

Unlimited People
Herenstraat 55A, Voorburg
Categorie

Print your tickets

Call Now Button