Jared Franks

Freedom Day met Jared Franks 6 oktober

Wij hebben geleerd dat we moeite moeten doen, om iemand te zijn die waardig is voor liefde en respect; om veilig te zijn, in controle of goed genoeg te zijn. We zijn geconditioneerd om te geloven dat we nu niet genoeg zijn en geloven we achterblijven als we even stoppen. We zoeken dan naar vrijheid in de toekomst door meer controle uit te oefenen en meer te vermijden. Toch kan vrijheid in de toekomst nooit. Vrijheid is onze aard. Het is nu.
Op 6 oktober is Freedom Day met Jared Franks bij Unlimited People waar je dit op een dieper niveau mag gaan ervaren.

1-Daags Retreat met Jared Franks

In dit bijzondere 1-daagse weekend retreat met Jared Franks word je uitgenodigd om te ontdekken wie je al bent, voordat er enige inspanning wordt geleverd. Wie jij bent voordat enige gedachte aan wie je bent ontstaat. Door zelfonderzoek is er de mogelijkheid om verder te kijken dan alle ideeën over wie je bent. Om te ontdekken dat je natuurlijke Zelf hier altijd is, stralend als liefde, stille, open, bewuste aanwezigheid. Van hieruit kun je trouw blijven aan jezelf tegenover alles wat zich voordoet. Dit is vrijheid.

Jared is een internationaal erkende leraar, trainer en therapeut. Zijn afkomst begint met Ramana Maharshi, via Papaji, en zijn leraar Eli Jaxon-Bear, die hem wijsheid heeft doorgegeven.
Jared is regionale coördinator voor de Leela Foundation in Australië en Nieuw-Zeeland, en tevens directeur, docent en mentor van de Leela School of Awakening.

Doe mee met deze ontdekking van echt geluk, vervulling en vrijheid.

Thank you for growing with us.

Freedom Day met Jared Franks
Zondag 6 oktober 10:00 – 17:30
Collegegeld: 120,- inclusief lunch en versnaperingen
Locatie: Herenstraat 55A, te Voorburg (regio Den Haag)
Jared Franks komt uit Australie. Tijdens het 1-daags retreat wordt Engels gesproken.

Bestel tickets voor Freedom Day met Jared Franks

 

Datum

okt 06 2019
Expired!

Tijd

10:00 - 19:30

Kosten

120,- inclusief lunch en versnaperingen

More Info

Kaarten bestellen

Locatie

Unlimited People
Herenstraat 55A, Voorburg
Categorie
Kaarten bestellen

Print your tickets

Call Now Button