informatieavond jaaropleiding Unlimited Academy

Informatieavond Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach

Voel jij dat je anderen wilt helpen? Dan is de Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach voor jou. Wil je meer informatie over de jaaropleiding aan onze Unlimited Academy ? Bezoek onze informatieavond. Docenten, coaches en studenten van jaaropleiding zijn aanwezig om informatie te delen en mogelijke vragen te beantwoorden.

Januari 2022 start de nieuwe jaaropleiding tot Unlimited Coach.

Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele en fysieke processen. Als Unlimited Coach ga je multidisciplinair werken dankzij de diepgaande mentale coaching, jouw basiskennis emotiekunde en stressfysiologie. Dit biedt de holistische coaching methode die al ruim twaalf jaar met succes wordt toegepast bij Unlimited People.

De jaaropleiding omvat twintig lesdagen. Deze zijn in blokken van twee dagen per maand, over het hele jaar zijn verspreid. Het lesprogramma bevat verschillende methodes. Van plenaire lessen met interactie, rollenspel en groepsopdrachten tot individuele opdrachten en sessies. De lesdagen zijn vooral gericht op verdieping, inzicht, het opdoen van vaardigheden en analyse van de effecten van onze interventies.

Vanaf 19.30 uur kan je binnenlopen aan de Herenstraat 55A in Voorburg; om 19:45 uur start de informatieavond onder leiding van hoofdtrainer Victor Overmars.

Wij vernemen graag vooraf of je komt via office@unlimitedpeople.nl

Datum

sep 07 2019
Expired!

Tijd

19:30
Categorie

Organisator

Unlimited People
Telefoon
070 7370392
Email
office@unlimitedpeople.nl
Website
https://www.unlimitedpeople.nl/

Print your tickets

Call Now Button