Ben ik onafhankelijk? Test het met de oefening.

Ben ik onafhankelijk?

Vandaag is het Onafhankelijkheidsdag in Amerika. Dat brengt Unlimited People op het interessante thema onafhankelijkheid. Wat betekent onafhankelijkheid en ben ik onafhankelijk? Test het met de oefening.

Van Dale heeft de volgende betekenis aan onafhankelijkheid gegeven:

  1. Vrij, zelfstandig
  2. Door niets bepaald of geregeld

Laten we deze betekenissen toepassen op onszelf in een korte oefening, waarin je kan uitvinden of jij onafhankelijk bent.

Oefening ben ik onafhankelijk?

Stop even alles waar je mee bezig bent en sta helemaal stil bij dit thema, ontspan en stel jezelf de vraag ‘ben ik onafhankelijkheid?’ Voel ik me in m’n huidige situatie vrij en zelfstandig? Maak ik keuzes in (mentale) vrijheid? Vrij van angsten en overtuigingen? Of word ik door iets tegengehouden? Word ik tegengehouden om mijn dromen en passies te volgen?

Als je door iets wordt tegengehouden dan kan je daar verandering in te brengen. Tenminste als je dat echt zou willen. Dat laatste is een hele belangrijke. We zitten soms vast in beperkende patronen die heel stiekem wel veilig voelen. Datzelfde patroon dat jou in je vrijheid bepert voelt namelijk wel bekend en biedt schijnveiligheid. Maar wat nou als je echt onafhankelijk zou kunnen zijn en ultieme vrijheid kan ervaren? Schiet je dan liever in je (veilige) patronen en kies je voor afhankelijkheid óf ga stap je uit je patronen en kies je voor vrijheid?

Persoonlijke groei

Unlimited People kan jou helpen om de patronen waar jij afhankelijk van lijkt te doorzien, zodat jij keuzes kan gaan maken waar jij energie van krijgt. Ben je klaar voor de volgende fase in je leven? Een leven vol mogelijkheden en vrijheid. Maak dan de keuze om zelf de leiding over je leven te pakken. Dit kan met behulp van de Training Persoonlijk Leiderschap. De volgende training start op 3 september.

Hou er rekening mee dat deze training invloed zal hebben op uw carrière, relaties, lichamelijke en geestelijke gezondheid, uw financiële welzijn en uw geestelijke ontwikkeling´- Srikumar Rao

Thank you for growing with us.

Print your tickets

Call Now Button